Zoek

Su Vössing

Keuken artieste

 

In 1991 werd Su Vössing aangewezen als jongste sterren chef in Duitsland toen ze een Michelinster kreeg. Haar wegen leidden haar eerst als chef-de-partie bij Philippe Jorand in Münster, daarna naar Parijs waar zij de rechterhand was van Jean-Michel Bouvier. Alan Senderens heeft haar buitengewone intuïtie voor aroma’s erken en heeft haar, na 3 weken als sausen chef benoemd in zijn zeer bekende 3 sterrenrestaurant, Lucas Carton. In Parijs, in de niet minder bekende Brasserie La Coupoule, die ongeveer 800 maaltijden per team bedient, heeft de Parijse maatschappij zich kunnen te goed doen.

Daarna keerde ze terug naar Duitsland, naar het restaurant Le Marron in Bonn, die een Michelin str heeft, en dan naar de bonte wereld van Keulen, in het wel gekende restaurant La Société. Vervolgens ging ze naar de Verenigde Staten en Florida, waar ze in het Café Europa werkte als keukenchef, om in de Nieuwe Wereld op de best mogelijke wijze de smaken van de vaderland te leren kennen.

Vervolgens en ondertussen, heeft ze van begin tot einde deelgenomen aan de uitzending « Kochduel » (VOX), waar ze haar spontaneïteit op een ludieke wijze heeft bewezen. Een kort intermezzo in haar eigen restaurant in Düsseldorf heeft haar toegelaten haar culinaire reis af te werken. Met haar kookboeken, televisieoptredens (Küchenschlacht ZDF, WDR, 3SAT), evenementen, live voorstellingen van producten in alle media, heeft Su Vössing haar kennis met alle geïnteresseerden gedeeld.

Als gekende persoonlijkheid in de kook- en mediawereld, biedt Su Vössing een heel bijzonder profiel. Su Vössing zet zich in voor gezonde en heerlijke gerechten die toch eenvoudig blijven; Su is onfeilbaar en tegelijkertijd vermijdt ze weelde en maakt geen ophef.

RECEPTEN GECREERD DOOR SU VÖSSING

Gepralineerde truffels met balsamieke appelazijn

Recept gecreëerd door Su Vössing
15

VOORDELEN PÖDÖR CLUB

PÖDÖR CLICK & COLLECT BESTELLING

Bestel gemakkelijk, direct bij de door U gekozen Click & Collect verdeelpunt in uw regio

Meer
GRATIS PRODUCT STALEN

Bij uw eerste aankoop krijgt u gratis stalen om te proeven

Meer
WORD EEN PÖDÖR CLICK & COLLECT DISTRIBUTIE PARTNER

Wij bieden een exclusieve en winstgevende bron van inkomsten.

Meer
0