Zoek

Aankoopervaring van Pödör door Zurheide Feine Kost in Crown

 

PÖDÖR Oliën en Azijn Premium stellen een aankoopervaring voor

In de nabijheid van de Köningsallee in Düsseldorf opende er vrij recentelijk een supermarkt. PÖDÖR Oliën en Azijn maakten van bij het begin integraal deel uit van dit project en op alle vlakken. De familiale onderneming Pödör, die sedert vier generaties oliën van prima kwaliteit creëert en produceert, is aanwezig in verschillende departementen van de supermarkt Zurheide Fine Kost in het Crown-Haus om er het complete gamma van koudgeperste oliën, balsamiek azijn en fruit azijn voor te stellen. Het geheim van deze unieke aankoopervaring is de unieke oliepers die de klanten toelaat niet alleen de PÖDÖR Oliën te proeven, maar ook om hun intens parfum op te snuiven en zelfs deel te nemen aan het persen.

 

Shoppen met al uw zintuigen – PÖDÖR produceert zijn delicaat geparfumeerde oliën ter plekke

PÖDÖR wil zijn klanten dichter bij de uitzonderlijke koud geperste kwaliteits-oliën brengen. Daarom perst PÖDÖR ter plaatse in de fijnkost afdeling van de supermarkt Zurheide Feine Kost. Met een speciaal ontworpen mobiele hydraulische oliepers, worden de verste oliën geperst van pistache noten, macadamia noten, Hazelnoten van de Piëmont, noten, lijn- en zonnebloempittenzaad. Zo kunnen de klanten van Zurheide Feine Kost onmiddellijk de vers geperste en nog warme oliën proeven, en ze zullen waarschijnlijk niet kunnen weerstaan aan de aroma’s van versgeperste noten en oliehoudende zaden. “Met deze hydraulische oliepers willen we de verschillende stappen van het koud persen proces van onze kwaliteitsvolle oliën aan onze klanten voorstellen. Het geheim van onze oliën, die zo intens de smaak van hun zaden en noten dragen, komt door de kwaliteitsvolle basis ingrediënten evenals van onze pers methode. “ zegt Helga Wachtmeister, vertegenwoordigster van PÖDÖR Duitsland. Deze olie persmethode laat toe de oliën enkel ter plekke te proeven. Daarbij stelt PÖDÖR zijn complete gamma van producten voor in Zurheide Feine Kost in het Crown-Haus, met meer dan 30 verschillende traditionele en hand geperste organische oliën, evenals vele soorten fruit en balsamiek azijn, in flessen van 100 ml of meer.

 

Inspiraties en culinaire momenten - wat zegt de sterren chef Thomas Bühner

Opdat de klanten helemaal overtuigd zouden zijn dat de PÖDÖR producten hun gerechten en schotels nog heerlijker en fijner kunnen maken, moeten ze enkel de gastronomische geneugten proberen die Zurheide Feine Kost voorstelt in de restaurants van Crown-Haus. Het vegetarische Pythagoras restaurant, dat aan alle verwachtingen voldoet de veeleisende veganistische en vegetarische klanten gebruikt olie en balsamicoazijn van PÖDÖR. In de smoothie bar, worden de oliën van PÖDÖR en de andere PÖDÖR producten, zoals de proteïne-bevattende amandelbloem, verwerkt om uw milkshakes te verbeteren, terwijl het cafetaria kommetjes energierijke ontbijten met PÖDÖR olie aanbiedt. Le gourmet restaurant in de kelder verfijnt eveneens zijn schotels en gerechten met de PÖDÖR oliën en balsamicoazijn om ze nog unieker te maken. De 3-sterren chef, Thomas Bühner, is enthousiast over de ervaring een olie te proeven die voor zijn ogen geperst werd en noemt het een onvergetelijk culinair moment. “De PÖDÖR oliën zijn perfect om gerechten te verfijnen en hen een buitengewone smaak te geven” – zegt de sterren chef en ambassadeur van het merk PÖDÖR.

 

Over Pödör

PÖDÖR is een familiebedrijf dat sedert zijn oprichting in 2011 oliën en azijn produceert van hoge kwaliteit. De meester molenaar van PÖDÖR is een van de medeoprichters van het bedrijf en beheert de vierde generatie van de familiale olie fabriek in Oostenrijk. Dank zij meer dan 100 jaar ervaring in de productie van koudgeperste oliën van superieure kwaliteit, kan PÖPÖR producten ontwikkelen die beantwoorden aan de hoge verwachtingen van de meest veeleisende klanten. PÖDÖR is aanwezig in meer dan 13 landen, waaronder, Engeland, Duitsland, Amerika, Australië, Japan, Taiwan, Hongarije, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk Slovenië, Zweden en België. PÖDÖR is een snel groeiend internationaal topmerk en exporteert meer dan 90% van haar producten.

PÖDÖR – Hij haalt het beste uit de zaden: de ervaren en gespecialiseerde experten van het koud persen gebruiken enkel 100% natuurlijke grondstoffen, van de hoogste kwaliteit die zorgvuldig uitgezocht en gereinigd worden voor de artisanale productie. De producten worden gebotteld volgens zeer strikte kwaliteitseisen zodat ze de gezonde onverzadigde vetzuren die de olie bevat zouden bewaren. Het productengamma bevat momenteel 27 koudgeperste oliën, die voornamelijk een bio certificaat hebben. Bovendien produceert PÖDÖR eveneens meer dan 20 verschillende balsamieke azijn en fruitazijn. De beste internationale restaurants, Michelin sterren chefs en elitewinkels maken eveneens deel uit van de PÖDÖR klanten. De producten kunnen gekocht worden via onze concessiehouders of via de online boetiek.

 

Helga Wachtmeiser, vertegenwoordigster van Pödör Duitsland, toont de verschillende etappes van de persing van de olie. De verbrijzelde hazelnoten worden lichtjes verwarmd in de pan voordat ze in de hydraulische pers worden gedaan. Iedere namiddag kunnen de klanten van Zurheide het persen van de olie volgen en ze onmiddellijk proeven./ Pödör Duitsland.

De hydraulische pers van Pödör en het volledige gamma dat meer dan 30 koudgeperste oliën bevat, evenals balsamieke azijn en wijnazijn./ Pödör Duitsland

Voor het persen in de Pödör mobiele hydraulische pers (achtergrond), worden de hazelnoten geplet en lichtjes verwarmd in de pan. / Pödör Duitsland

Op de foto: Helga Wachtmeister met Heinz Zurheide, de Algemeen Directeur van Edeka Zurheide Fine Kost./ Pödör Duitsland

 

Contacteer onze persdienst

Pödör Premium oliën en azijn
Angela Berg
p/a Schanze 26 Agentur für Medienhandwerk
Tel. : +49 (0) 2181 / 16 12 40
Mobiel : +49 (0) 176 / 48 36 00 89
E-Mail : presse@podoroele.de
Internet : https://podor.nl

VOORDELEN PÖDÖR CLUB

PÖDÖR CLICK & COLLECT BESTELLING

Bestel gemakkelijk, direct bij de door U gekozen Click & Collect verdeelpunt in uw regio

Meer
GRATIS PRODUCT STALEN

Bij uw eerste aankoop krijgt u gratis stalen om te proeven

Meer
WORD EEN PÖDÖR CLICK & COLLECT DISTRIBUTIE PARTNER

Wij bieden een exclusieve en winstgevende bron van inkomsten.

Meer
0