Zoek
Thomas Bühner

Drie sterren voor PÖDÖR

Thomas Bühner est de nieuwe merk ambassadeur

PÖDÖR haalt de sterren: de premium kwaliteit olie en azijn producent heeft zijn samenwerking aangekondigd met Thomas Bühner, de beroemde 3-sterren chef en eigenaar van het gastronomisch restaurant “La Vie” in Osnabrück.

2 Oktober 2017 – « Wij zijn verheugd en trots dat we onze ideale merk ambassadeur hebben gevonden voor ons bedrijf: Thomas Bühner, een buitengewone chef”, verklaart Gergely Vertes, de vertegenwoordiger van PÖDÖR België. “Zijn filosofie en zijn objectief om steeds een uitstekende kwaliteit te behalen gaan perfect samen met de basisprincipes die aan de basis liggen van de strikte kwaliteitsnormen van onze producten.”

Thomas Bühner is een van de beste Duitse chefs sedert meer dan 20 jaar, bekroond door drie Michelin sterren. Als ambassadeur, staat hij sinds Oktober 2017 persoonlijk garant voor de beste kwaliteit van de hoogwaardige kwaliteits-oliën en azijn van dit familiaal bedrijf.

De filosofie van de 3-sterren chef en « Grand Chef » van Relais & Chateaux baseert zich op drie essentiële dimensies: de natuurlijke smaak van elk van zijn culinaire creaties, de bereidingswijze van zijn schotels en het brede gamma van zijn keuken. Deze drie dimensies zijn verenigd in het eindresultaat: het is dank zijn de sensuele samenstelling van de drie onderdelen dat de culinaire meesterwerken hun perfectie bereiken. “De eerste dimensie, die de basis is van mijn filosofieën, is de verse smaak van elke schotel”, legt Thomas Bühner uit. “Het is daarom dat PÖDÖR voor mij de ideale partner is. De oliën en azijn die ze produceren hebben een unieke en intense smaak, ze zijn verfijnd, zuiver en vervaardigd uit de beste producten. Met PÖDÖR voel ik passie voor het product. De strenge meetstaven en bestendigheid van de kwaliteit van de producten die alleen maar mogelijk is dank zij ervaring en een lange traditie.

Met Thomas Bühner als merkambassadeur opent PÖDÖR een nieuw hoofdstuk van zijn streven naar het hoogste culinair genoegen. “Ons objectief is samen te werken met Thomas Bühner om nog verdere te gaan in het implementeren van onze strikte kwaliteitsprincipes; van exclusiviteit en culinaire verscheidenheid” zegt Gergely Vertes. “We kijken uit naar deze samenwerking en wederzijdse professionele inspiraties in het belang van de hoogstaande gastronomie“.

 


Prijzen

1996 : eerste Michelin ster
1998 : tweede Michelin ster
2001 : Nieuwkomer van het jaar, Gault & Millau
2004 : Top kok van het Jaar, Aral Schlemmer Atlas
2004 : Kok van het Jaar, Bertelsmann Restaurant & Hotel guide
2006 : Kok van het Jaar, 19 punten Gault & Millau
2006 : Restaurant van het Jaar, Le Gourmet
2009 : lid van Relais & Châteaux, le Grand Chef
2011 : 3de Michelin ster, 19 punten in Gault&Millau, 5 op 5 « F » bij Feinschmecker, 10 op 10 schotels bij Gusto, 5 op 5 sterren in de Varta Gids, 5 op 5 toques in Bertelsmann Gids
2017 : Taittinger Chefs Trophy

Gelinkte artikels

Enkel de degustatie helpt

Interview met de bekende sterrenchef, Thomas Bühner.

Meer
Black Table Dinner 2016

Een exclusief mode diner voor fijnproevers

Meer

Waarom Pödör?

Productie en kwaliteit

Wat maakt
de Pödör producten
zo speciaal?

Meer
Deskundigen in de gezondheidszorg

Tips en advies van onze gezondheids-specialisten

Meer
Pödör Black Table

Exclusieve diners, enkel voor fijnproevers

Meer

VOORDELEN PÖDÖR CLUB

PÖDÖR CLICK & COLLECT BESTELLING

Bestel gemakkelijk, direct bij de door U gekozen Click & Collect verdeelpunt in uw regio

Meer
GRATIS PRODUCT STALEN

Bij uw eerste aankoop krijgt u gratis stalen om te proeven

Meer
WORD EEN PÖDÖR CLICK & COLLECT DISTRIBUTIE PARTNER

Wij bieden een exclusieve en winstgevende bron van inkomsten.

Meer